Automatisering en gebouwbeheersing

Met Giebros Technics besturingstechniek worden alle disciplines verenigd


Gebouwbeheer en universele supervising

Om succesvol te kunnen opereren binnen onze branche, waarin meet- stuur- regel- en procestechniek, gebouwbeheerssystemen, universele supervising en beveiliging een wezenlijke rol spelen, is het een minimale vereiste om te beschikken over specifieke, geavanceerde technieken en kennis over de geldende normen en voorschriften in binnen- en buitenland. Ervaring, continue ontwikkeling, structureel investeren in innovatie en opleiding van medewerkers zijn hierbij onmisbare factoren.

Al deze disciplines zijn vertegenwoordigd binnen Giebros Technics. Deze koppeling, die ook wel als ‘industrieel-klassiek’ wordt omschreven, is noodzakelijk om binnen dit zeer specialistische vak een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Het idee is dat we naadloos met elkaar samenwerken, wat perfect ondersteund wordt door toepassing van een intelligent besturingssysteem. Dit vullen we aan met een team van specialisten, waarbinnen een uitgebreide club servicemonteurs 24/7 voor u beschikbaar is.Integratie van technologieën

Wat ons écht uniek maakt, is het feit dat we onze installaties from scratch ontwerpen, engineeren, bouwen en onderhouden. Dat is tegenwoordig bijzonder te noemen. Het betekent dat we niet alleen verantwoordelijk zijn voor het functioneren van datgene wat we maken, maar dat we ons dat ook intrinsiek voelen.

Het voordeel voor u als opdrachtgever is helder: u krijgt nooit te maken met problemen waar verschillende partijen elkaar de oorzaak verwijten zonder dat er aan een gedegen oplossing wordt gewerkt. Wij integreren immers verschillende technologieën tot één functionerend geheel: energie-opwekking, warmte- en koudetechniek, luchtbehandeling, water voor stoom, zwemwater, sneeuw en ijs. Niet is ons meer vreemd.

De praktijk

We pasten onze, vaak complexe technologieën geslaagd toe in een groot aantal binnen- en buitenzwembaden, fitness-, sauna- en wellness accommodaties, kinderdagverblijven, campings, ziekenhuizen, indoor-sneeuwlandschappen, skiresorts, datacenters, bungalow- en vakantieparken door heel de wereld. Wilt u sparren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neemt u dan contact met ons op.


Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol