Geschiedenis van Giebros Technics

Ruim 60 jaar innovatieve technologie

De onderneming is ontstaan uit de winkel in gereedschappen, ijzerwaren en kachels van H. van der Giesen sr. In 1966 wordt het eerste project uitgevoerd met de realisatie van de installatietechniek in de Taxandriahal in Waalwijk. Al snel volgen er meer grootschalige projecten; zoals het zwembad Strombeek-Bever in het Belgische Brussel en het eerste ijshockeystadion in Tilburg (1968).

Vandaag de is Giebros Technics een internationale speler in ontwerp, realisatie en onderhoud van (veelal complexe) technische installaties. Sinds de oprichting in 1966 is het familiebedrijf een begrip zowel binnen als ver buiten Nederland in oplossingen voor klimaat-, water- en energiebeheersing. Met vaste vakmensen, waarvan velen met meer dan 20 jaar ervaring, en daarnaast een pool aan specialisten in binnen- en buitenland is Giebros Technics een toonaangevend bedrijf op het gebied van alles wat met lucht, water, verwarming, sneeuw, ijs en energie te maken heeft.


Innovatieve modulaire bouwtechniek

Al sinds 1968 innoveren we in modulaire installatie- en bouwtechniek, wat wil zeggen dat we technische installaties volledig bouwen en testen in onze eigen productieruimten van duizenden vierkante meters. Pas na succesvol testen wordt de turnkey-installatie getransporteerd naar de locatie van de opdrachtgever. Het voordeel is een kortere doorlooptijd van het bouwproces én een direct functionele installatie.

Open cultuur

Duidelijke communicatie. Korte lijntjes. Geen poeha. Dat is Giebros Technics in het kort. Maar dat zeggen meer bedrijven. Wat ons écht typeert is de gemoedelijke sfeer binnen onze organisatie. Mensen én klanten voelen zich er thuis. En dat gegeven haalt het beste in alle betrokkenen naar boven, wat weer gevolgen heeft voor het bereiken van een succesvol eindresultaat. Onze missie is even simpel als helder: uw technische installaties bedrijfszeker en voor u zorgeloos functioneel houden.

De Projecten

Een sneeuwresort in het Midden-Oosten, bungalowparken in Nederland, België en Duitsland, het Sportiom-complex in ’s-Hertogenbosch, recreatieprojecten in Yarmouth en Bournemouth, de datacenters van British Telecom in Londen, recreatieplan Veerse Meer en een skiresort met compleet sneeuwpretpark in Oman. Het zijn zomaar wat voorbeelden: de teller van projecten heeft de 400 inmiddels ruimschoots gepasseerd. En we zijn trots. Gepast trots. Want ons bedrijf bestaat bij de gratie van onze klanten en de toewijding van onze betrokken medewerkers. Hollands glorie uit Roosendaal verwoordde iemand het laatst treffend. En daar sluiten we ons graag bij aan.


Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol