Modulair bouwen met Giebros Technics

Locatie onafhankelijk leveren van kwaliteit

Al in de jaren 50 verwonderde het onze oprichter, de heer Henk van der Giesen sr., dat er voor de productie van technische installaties soms complete fabrieken naar de betreffende bouwplaats verhuisd moesten worden, waar vervolgens de verschillende bouwprocessen door elkaar heen liepen wat regelmatig tot onnodige vertraging en onbeheersbare kosten leidde. En wat te denken van de technisch installateur die al zijn materialen en uitrusting stuk voor stuk moest transporteren om op locatie met de juiste middelen te bouwen. Een locatie waar hij elke ochtend opnieuw naar toe moest reizen. Dat kon efficiënter vond Van der Giesen. Véél efficiënter.
Modulair bouwen is GIEBROS uniek

Vanaf dat moment ontwerpen en bouwen we modulaire installaties op verplaatsbare stalen frames in onze eigen fabriek. Installaties die we vervolgens, na uitgebreid testen en aansluitend Tüv-certificeren, volledig in modules opdelen en transporteren naar de opdrachtgever.
Tijdwinst en kostenbesparing

Het resultaat? Significant kortere doorlooptijden waardoor tijdbesparing en kwaliteitsverbetering voor de opdrachtgever, met als gevolg financieel voordeel tijdens de exploitatie. En bij renovaties? Door toepassing van de modulaire werkwijze wordt de exploitatie zo minimaal mogelijk onderbroken. Dat spreekt voor zich.


Innovatie en modulatie gaan hand in hand

Sinds die tijd is Giebros Technics innovator op het gebied van prefabricage en modulaire bouwtechnologie. Er is in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van prefab, skid-mounted en modulaire geïntegreerde installaties voor zwembaden, sneeuw, ijs en waterbehandeling. Ons motto? Nederlandse kwaliteit met wereldwijde delivery. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Uiteraard draaien onze systemen ook stand-alone.
Productieve samenwerking vanaf dag 1

Een mooi voorbeeld is de sneeuwinstallatie die we produceerden voor het Midden-Oosten. Zijn eerste proefuren draaide de installatie in de fabriek in Roosendaal. Lang verhaal kort: alle betrokken partijen zitten vanaf dag één bij elkaar aan tafel, er ontstaan geen strubbelingen met andere bouwactiviteiten ter plaatse, de bouwtijd is korter en de installatie is door en door getest nog vóór de definitieve plaatsing.

In gesprek over modulair bouwen? Neem gerust contact met ons op.
Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol