Waar technologie samenkomt staat Giebros Technics centraal

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse technieken op recreatiegebied in de meest uiteenlopende klimaatomstandigheden: van subtropisch tot poolklimaat in zwembaden en van sneeuw- en ijsbanen tot integrale klimaat- en waterverzorging in al haar hoedanigheden, voor recreatie-, sport en datacentra. Bewezen kwaliteit. Een gevestigde reputatie. Transparante samenwerking. En gewoon doen wat we zeggen. Dát is Giebros Technics.

Zo verzorgen we koudetechniek, waarbij multifunctionele sneeuw en ijs gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende sportieve en recreatieve activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sporten als ijshockey, curling en schaatsen en het plaatje is compleet . Natuurlijk leveren we ook warm- en koudwatervoorzieningen en weten we alles van waterbehandeling, zonnepanelen en klimaatbeheersing. Gedurende het gehele proces van voorbereiding, uitvoering en nazorg kunt u rekenen op de gedegen managementbegeleiding en deskundige ondersteuning van onze specialisten in binnen- en buitenland.


Innovatief door de jaren heen

Uiteraard innoveren we nog altijd. Hoe we dat doen? Door te putten uit onze ervaring en de toepassing van slimme engineering. We treden regelmatig op als multidisciplinair consultant en probleemoplosser in situaties waarin het betrokken technici niet goed lukt om specifieke problemen rondom een project op te lossen. Zoals laatst het geval was bij een sneeuwresort in Midden-Oosten. De situatie? Buiten was het 45 °C en het klimaat binnen moest -10 °C zijn. De installatie in het resort was ongeschikt voor het grote temperatuurverschil. De bouwfysische omstandigheden een catastrofe. We dachten mee, adviseerden en bouwden de installatie grotendeels opnieuw. Prachtige klussen, met dito eindresultaat én tevreden opdrachtgevers. Dáár gaan we voor.

Kostenreductie versus Mercedes

Ons is ooit verweten dat we alleen installaties willen bouwen in de zogenaamde Mercedeskwaliteit. En misschien is dat ook wel zo. Immers, waarom denkt u dat een taxi vaak een Mercedes is? In aanschaf vaak niet de goedkoopste, maar bij gebruik van de technologie op de langere termijn blijkt deze aanschaf uiteindelijk jaarlijks de laagste exploitatiekosten te realiseren.

En zo ontwerpen wij inderdaad onze installaties: kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar door de jaren heen en efficiënt met energie en onderhoudskosten. Eerst denken, dan doen. Dat is ons motto. Vooral bij een aanschaf die lang mee moet gaan. Tegenwoordig noemen we dat duurzaam. Voor ons is dat gegeven al vele decennia lang een vanzelfsprekend feit.Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol