Onderhoudsspecialist op alle disciplines voor energie- en klimaattechniek

Ons bedrijf is onderhoud specialist op het gebied van technische installaties voor zwembaden en recreatieprojecten. Giebros biedt hierin een groot voordeel omdat wij met een brede kennis van alle toegepaste technologie. Dit geeft u een goed gewogen advies én de beste totaal service zodat uw installatie maximaal kan functioneren.

Giebros heeft een groot aantal aansprekende technische installaties gerealiseerd, in binnen en buitenland. Daarnaast heeft Giebros een groot aantal projecten in onderhoudsbeheer; vaak installaties die al tientallen jaren probleemloos draaien.


Van alle markten thuis

Het sterke punt van Giebros Technics is onze allround kennis en ervaring. Binnen ons team is de expertise beschikbaar op het gebied van klimaat, waterbehandeling, regeltechniek, energie en bouwfysica. Dit geeft u het grote voordeel dat u bij ons een volledig en uitgebalanceerd servicepakket kunt verwachten.

Maar evenzo kunnen wij u goed adviseren hoe u uw bedrijf technisch kunt innoveren en bedrijfskosten kunt besparen. Onze diensten hebben betrekking op alles rondom uw technische installaties en het beheer: waterinstallaties, verwarming, klimaatbeheersing, etc. Het volledige technisch beheer kunt u probleemloos bij Giebros onderbrengen.

Al deze disciplines zijn vertegenwoordigd binnen Giebros Technics. Deze koppeling, die ook wel als ‘industrieel-klassiek’ wordt omschreven, is noodzakelijk om binnen dit zeer specialistische vak een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Het idee is dat we naadloos met elkaar samenwerken, wat perfect ondersteund wordt door toepassing van een intelligent besturingssysteem. Dit vullen we aan met een team van specialisten, waarbinnen een uitgebreide club servicemonteurs 24/7 voor u beschikbaar is.

Energiebeheer, Duurzaam ondernemen

Ons specialisme richt zich o.a. op energiebeheer, waterbesparing en kwaliteitsverbetering. Duurzaamheid is niet alleen een modewoord. Binnen onze bedrijfstak is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het te voeren beleid. Giebros helpt u inzichtelijk te krijgen hoe u met een gerichte investering uw technische installaties het gewenste rendement gaat opleveren. Duurzaam beheer is de kern van onze zaak en hierin hebben al veel klanten ons voordeel weten te waarderen.

Toonaangevende dienstverlening in onderhoud van Technische Installaties

Giebros Technics Services opereert nationaal en internationaal op het gebied van advies en onderhoud van technische installaties. Vanuit ons hoofdkantoor in Zevenbergschen Hoek in Nederland opereert een professioneel team van elektrotechnische en werktuigbouwkundige specialisten.

De kracht van Giebros is dat wij van alle toegepast technologie de expertise in eigen huis hebben. Onze missie is ervoor te zorgen dat uw technische installaties bedrijfszeker en zorgeloos functioneren. Onze 10 service monteurs staan 24/7 voor u klaar en zijn flexibel inzetbaar voor elk mogelijke opdracht: bestaand, nieuwbouw of renovatie.


Besturingstechniek en Automatisering

Uw wens is te kunnen werken met een probleemloos functionerende technische installatie. De hele technische omgeving van uw faciliteit is complex en beslaat uit verschillende installaties. De opzet is dat deze feilloos met elkaar samenwerken; iets wat het beste geregeld kan worden met een intelligent besturingssysteem. Giebros kan u op dit vlak adviseren, en zal vervolgens de installaties nauwkeurig op elkaar inregelen. Aansluitend wordt aandacht besteed aan de vereiste controles, wetgeving en toe te passen veiligheidsmarges.

Waterzuivering

Een essentieel onderdeel van een zwembad is de waterzuivering of waterbehandeling installatie. Het verzorgt een perfecte kwaliteit van het zwemwater zodat de gebruikers op een verantwoorde, hygiënische en veilige manier van uw het bad gebruik kunnen maken. Giebros zorgt dat uw installatie probleemloos functioneert, regelt de verplichte keuringen en het onderhoud – en kan u een goed gebruikersschema leveren inclusief de toe te passen gebruiksmiddelen.

Klimaatbeheersing

De bezoekers van uw zwembad, wellness of ijsbaan moet vooral een prettige klimaat ervaren. Dus is het zaak uw klimaat systemen optimaal in te regelen zodat bijvoorbeeld schommelingen van de buitentemperatuur tijdig en onmerkbaar opgevangen worden. Ook hier is het zaak de verschillende installaties optimaal op elkaar af te stemmen. Laat Giebros u hierin adviseren – de oplossing ligt vaak in een aantal ingrepen die niet alleen voor een beter klimaat zorgen maar vaak ook een rendementsverbetering opleveren; en dat is simpel gezegd kosten besparen!

Energietechniek

Energiebesparing is een actueel onderwerp. Vaak opereren installaties niet optimaal of wordt onnodig verbruik gerealiseerd omdat systemen niet goed op elkaar zijn afgestemd. Giebros kan een vrijblijvende scan uitvoeren van uw systemen en u voorrekenen wat een beperkte investering aan rendement verbetering kan opleveren. Het zal u aangenaam verbazen hoe snel verscherpt energiebeheer zichzelf terug verdient; met Giebros als partner heeft u dit snel uitgevonden.

Legionella beheersing

Legionella beheersing is een serieuze zaak; uw weet dat uiteraard als zwembad exploitant al geruime tijd. Toch komen er bijna dagelijks situaties voor waarbij klachten worden gerapporteerd met legionella als de mogelijke boosdoener. Daarom kunt u nooit teveel aandacht aan dit punt besteden. Giebros adviseert u met het opstellen van een legionella beheersplan aan de hand van een risicoanalyse. Naast onderhoud van boilers en keerklep controles worden hierin monsternames, spoelschema’s voor aftappunten en temperatuurmetingen vastgelegd en bijgehouden in het logboek. Alleen met een goed uitgevoerd beheersplan voldoet u aan de overheidsnorm.
Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol