Met water kunnen we echt van alles!

Ons bedrijf werd begin vorige eeuw gestart, in 1966. De teller voor het aantal gerealiseerde projecten staat inmiddels ruim boven de 400. We focussen ons continu op innovatie en uitbreiding; het gros van onze technische installaties draait al tientallen jaren. Probleemloos dankzij de toepassing van topkwaliteit componenten (bijvoorbeeld pompen). Onze installaties voor zwemwaterbehandeling, welke zorgen voor waterzuivering en – desinfectie, pH-correctie en waterrecuperatie, ontwerpen én produceren we binnenshuis.


Lage kosten, hoge kwaliteit

Onze speerpunten? Het hoogste kwaliteitsniveau, een minimum aan onderhoudskosten én een laag water- en energieverbruik. Vooral deze laatste zijn vaak een doorn in het oog van onze opdrachtgevers. Deze kosten zijn immers een substantieel deel van de exploitatiekosten. Niet in de laatste plaats vanwege de jaarlijkse stijgingen. Ons doel is de terugkerende kosten zo laag mogelijk te houden. Zo behalen onze filterinstallaties, dankzij hun lage systeemweerstand, hoge filtercapaciteiten met relatief weinig pompvermogen.

Vanzelfsprekend ontwerpen we conform DIN 19643/19605. Ook passen we separate ureumreductoren of -reductie op het hoofdstroomfilter toe om, ook bij zwaarbelaste zwembaden, een minimaal water- en energiegebruik te garanderen. Dat geldt ook voor de frequentiegeregelde pompen die zich aanpassen aan de systeemweerstand. Het gevolg? De filtercapaciteit blijft stabiel en voldoet volledig aan het vereiste niveau van het Besluit hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden. We vertellen u er graag meer over.
Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol