Thermische zonnecollectoren voor direct rendement

Duurzaam lijkt het toverwoord anno nu. Niet zo gek, want alternatieve energiebronnen bieden ongekende voordelen. Duurzaam ondernemen betekent onder meer dat u voorziet in uw eigen energiebehoefte. Zonnepanelen worden vaak ingezet als duurzaam alternatief. Giebros past vooral thermische zonnepanelen toe die uw energiekosten reduceren direct uw CO2-uitstoot verlaagt. De zonnepanelen lenen zich bij uitstek voor een optimale integratie in nieuwe én bestaande installaties. Ter illustratie: de watertemperatuur in uw zwembad is aangenaam, en de bezoekers blijven komen. Waarom? U hoeft de almaar stijgende energiekosten niet door te rekenen aan uw potentiële klanten.


Technische installaties, maar dan state of the art

Binnen Giebros Technics combineren we high-end technologieën en laten deze vervolgens naadloos op elkaar aansluiten én in elkaar overgaan. Een selffulfilling kwaliteits-installatie is het resultaat. Het economisch rendement is uitstekend, net als het groene imago dat u op deze manier binnen uw klantgroep, gemeente en concullega’s opbouwt.

We ontwikkelen en produceren onze installaties voor zonnecollectoren zelf en maken daarbij gebruik van een kwaliteitscontrolesysteem. Daardoor weten we precies wát we leveren en staan we volledig in voor deze hoogwaardige panelen. En de prijs? Die is, zeker voor een Nederlands fabricaat van die kwaliteit, zeer acceptabel te noemen. Ook met een relatief klein oppervlak wekt u al een behoorlijke hoeveelheid warmte op. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel voor een vrijblijvend advies op maat.
Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol