Projectmanagement – Voorbereiden, uitvoeren, onderhouden, verbeteren

Bevlogen. Capabel. Zo omschrijven we onze vakmensen het beste. Projectmanagement binnen Giebros Technics bestaat uit 4 duidelijke stappen: voorbereiding, uitvoering, nazorgen en inspelen op efficiënt bedrijfseconomisch functioneren. Binnen deze fases vindt het complete management van uw project plaats. Altijd vanuit openheid. Altijd vanuit de wens om het beste te doen voor u als klant.


De fasen op een rijtje

In de voorbereidingsfase luisteren we naar uw wensen, stellen we een programma van eisen op, adviseren we en starten dan met ontwerpen. We ondersteunen de betrokken architect en constructeur(s), budgetteren en ondersteunen bij het opstellen van de exploitatie kosten begroting. In het uitvoeringstraject start het engineeren, produceren en uiteindelijk stekkerklaar installeren en instrueren van de operationele medewerkers. De nazorgfase bestaat uit onderhoud en continue service. Het resultaat is een installatie die staat en efficiënt functioneert; zonder tegenvallers of vervelende verrassingen.


Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding

U bent van harte welkom voor het onderhoud, de renovatie en/of uitbreiding van uw technische installaties en het ontwerp en de realisatie van uw nieuwbouwproject. Samen met onze deskundige technici bespreken we tot in detail uw exacte wensen, waarbij er extra focus ligt op energiebesparende maatregelen, duurzame installatie en rendementsverbetering. Geïnteresseerd in welke rol we in uw project kunnen spelen? Neem contact met ons op.


Onze locatie

Centrale ligging in Nederland
Wereldwijd eenvoudig bereikbaarOns adres:

Spoordreef 2 // 4765SP // Zevenbergschen Hoek // Nederland


العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschPortuguêsEspañol